Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2014

A blog hop with a difference!

 

Καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους!!!

Κάνω come back που λέει και το άσμα με νέο λουκ στο σπιτάκι μου και πολλές αναρτήσεις που θα ακολουθήσουν από αύριο με αρκετά πραγματάκια που έχω φτιάξει τους τελευταίους μήνες!!

Στο θέμα μας… Η αγαπημένη μου φίλη Ζέφυ με κάλεσε σε αυτό το blog hop και την ευχαριστώ πολύ πολύ για τα τόσα καλά λόγια που έγραψε για μένα! Η Ζέφυ έχει κάτι το απίστευτο…ότι και να πιάσει στα χέρια της, από ένα απλό κουτάκι με τσίχλες πχ, μπορεί να το μεταμορφώσει σε πραγματικό έργο τέχνης. Είναι τρελή πηγή έμπνευσης και την αγαπώ πολύ!

Σκοπός είναι να απαντήσω σε κάποιες ερωτήσεις για τις δημιουργίες μου και εγώ με την σειρά μου να καλέσω άλλες scrapoφιλενάδες να κάνουν το ίδιο!! Ξεκινάμε!!

1.What I am working on now

Αυτή την στιγμή φτιάχνω το άλμπουμάκι των διακοπών μου! Δυσκολέυομαι λίγο βέβαια γιατί φέτος πήγαμε σε αρκετά μέρη με τον καλό μου και έτσι δεν ξέρω πως θα χωρέσω τόσες φωτογραφίες (γύρω στις 250) σε ένα μικρό αλμπουμάκι!!!

Επίσης, φτιάχνω και καμία σαγιοναρίτσα για διάλειμμα!!

2014-08-21 17.43.04

2014-08-20 17.30.51

2. How long does it take to create a layout.  

Έχω να φτιάξω σύνθεση ούτε που θυμάμαι από πότε! Αλλά γενικοτέρα θέλω αρκετές ώρες ώστε να μείνω ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα. Βέβαια, υπάρχουν φορές που φτιάχνω κάποια πολύ γρήγορα..δεν ξέρω…είναι θέμα έμπνευσης και διάθεσης.

3. What are your favorite things to create with?

Εεεεε νομίζω αυτό το ξέρετε όλες!!! Το Glitter φυσικά!!! Το χρησιμοποιώ σε ότι και να φτιάξω…Πάντα μου δίνει την πινελιά που χρειάζομαι. :)

1456543_10202914665772095_457059289_n

4. What is your creative process.

Για τις συνθέσεις είναι οι φωτογραφίες και τα συναισθήματα που μου βγάζουν και μετά όλα τα υπόλοιπα είναι αλυσίδα.

Αυτό που κάνω όταν ξεκινάω κάτι να φτιάχνω, είτε είναι σύνθεση είτε σαγιονάρες είτε μια μπομπονιέρα είναι να βάλω μπροστά μου όλα τα υλικά που μου ταιριάζουν χρωματικά και σε στυλ και μετά αρχίζω και βγάζω σιγά σιγά ότι με “χαλάει”.

5. How do you become inspired or stay inspired?

Μεγάλο θέμα αυτό! Παίρνω έμπνευση από το οτιδήποτε..από τα χαρτάκια, τα διακοσμητικά, από το pinterest αρκετά, από διάφορα sketch, από τις υπόλοιπες φιλενάδες! Από παντού! Μέχρι και στον ύπνο μου καμιά φορά βλέπω ότι φτιάχνω και την επόμενη τρέχω σαν την τρελή!!! Εεεε νομίζω συμβαίνει σε αρκετές από εμάς αυτό! χιχι

6. What is my signature style?

Δεν ξέρω αν έχω συγκεκριμένο στυλ. Το μόνο που ξέρω οτι οι περισσότερες δημιουργίες μου είναι πολύχρωμες και χαρούμενες.

Και τώρα θα πρέπει να σας παρουσιάσω τις 3 αγαπημένες μου δημιουργούς! Εεεε αυτό είναι αδύνατο μιας και είναι πάνω από 3 και σχεδόν όλες έχει συμμετάσχει στο blog hop και έτσι θα σας καλέσω να επισκεφτείτε το άλλο καλλιτεχνικό μου μισό, την Κατερίνα και το υπέροχο blog της.  Με την Κατ μας “ένωσε” το αγαπημένο μας χόμπυ και η φιλία μας κρατάει χρόνια όλόκληρα!! Οι δημιουργίες της είναι πάντα λουλουδάτες και χαρούμενες και αυτό της ταιριάζει μιας και είναι ο πιο χαρούμενος και χαμογελαστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Κατ μου σε αγαπώ με τρέλα!! <3

Σας φιλώ και τα λέμε αύριο με νέα ανάρτηση!!

2 σχόλια:

  1. Αγαπάκι μουυυυυυ <3 Πάντα να μεγαλουργείς και να ομορφαίνεις τον κόσμο με τις δημιουργίες σου!!!! Ξέρεις ότι μπορεί να μην γράψω...αλλα σ' αγαπώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!