Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ξύλινο αλμπουμ Σκιουράκι

Καλημέρα & Καλή Βδομάδα!

Φουλ φθινοπωρινό σκηνικό σήμερα και έτσι θα μείνω με αυτό το θέμα και θα σας δείξω ένα αλμπουμάκι σε σχήμα Σκίουρου το οποίο θα αποθηκεύσει φωτογραφίες από τον 1ο χρόνο ενός μπόμπιρα. 

Το άλμπουμ είναι ξύλινο και το ζωγράφισα στο χέρι :) 







Πως σας φαίνεται? 

7 σχόλια:

  1. Υπέροχο!!!! Καλό και δημιουργικό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφο....συγχαρητήρια καλές γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αγαπώ! Πανέμορφο! Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Ρούλα, χάρηκα πολύ που σε βρήκα. Καλό Πάσχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο λευκός χρυσός των χρυσών ρολογιών Rolex είναι κατασκευασμένος μόνο με τα καθαρότερα μέταλλα και επιθεωρείται σχολαστικά σε ένα εργαστήριο, με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, προτού σχηματιστεί και διαμορφωθεί ο χρυσός με την ίδια προσοχή στην ποιότητα. Για να διατηρήσει την ομορφιά των ροζ χρυσών ρολογιών της, η Rolex δημιούργησε και κατοχύρωσε ένα αποκλειστικό ροζ χρυσό κράμα 18 καρατίων που χυτεύτηκε στο χυτήριο της.

    Με ένα κράμα που προστατεύεται από διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας, το χρυσό Everose απεικονίζει το επίπεδο φροντίδας που τοποθετεί η Rolex σε αναπτυσσόμενα υλικά που ανταποκρίνονται στις απαιτητικές απαιτήσεις αισθητικής και ποιότητας. Η λάμψη του χρυσού που χρησιμοποιείται για τα χρυσά ρολόγια Rolex
    δεν είναι τυχαία. Μπορεί να αποδοθεί στην απόλυτη καθαρότητα των αποκλειστικών κραμάτων που δημιουργεί η Rolex στο δικό της χυτήριο με τήξη ευγενών μετάλλων σε θερμοκρασία άνω των 1.000 ° C. Εδώ δημιουργούνται κράματα 18 καρατίων, κίτρινα, λευκά ή Everose χρυσά, χυτεύονται και σχηματίζονται σύμφωνα με τα αυστηρότερα κριτήρια ποιότητας, ώστε να εξασφαλίζεται μια αξεπέραστη, όμορφη λάμψη για χρυσά ρολόγια Rolex και βραχιόλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!