Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Βιβλίο Ευχών Βάπτισης : Καραβάκι

Καλησπέρα, τι κάνετε?

Με χάσατε το ξέρω αλλά δεν μου πάει τίποτα καλά τον τελευταίο καιρό..Την προηγούμενη βδομάδα είχα πάει Τρίπολη στην Strigles για το παρτυ της μικρής της (θα δείτε σύντομα φώτο από το τι έφτιαξα). Την Κυριακή πήγα Ναύπλιο και ξεκίνησαν όλα…πήγαμε για μπάνιο και μας άνοιξαν το αμάξι μέρα μεσημέρι και μας κατακλέψανε! Βαλίτσα, λεφτά, ταυτότητα, κτλ…Και σαν να μην έφτανε αυτό τρέχω για το αμάξι να το φτιάξω και από την Τετάρτη με έχουν πιάσει απίστευτες ζαλάδες και δεν μπορώ να σταθώ, μάλλον έπαθα ηλιάση αλλά πήγα και έκανα και εξετάσεις για να σιγουρευτώ οτι δεν μου λείπει “κάτι”. Τέσπα…πάμε στα δικά μας…

Ένα βιβλίο ευχών που έφτιαξα σε σχήμα καραβάκι σε χρωματισμούς μπλε, κόκκινο και λευκό και πολύ μου αρέσει το αποτέλεσμα! Εσάς πως σας φαίνεται?

SDC14957

SDC14962

SDC14985SDC14986

SDC14987

SDC14989SDC14993

SDC14996

SDC14990SDC14997

SDC14994

Αυτά για σήμερα…αύριο θα σας βάλω 2 ζωνούλες που έφτιαξα σήμερα που ήμουν τάβλα και δεν είχαμε ρεύμα!

Φιλιά!

14 σχόλια:

  1. βρε ρουλι μου περαστικα σου..και οσο για το αμαξι μη σκας.. εσυ να εισαι καλα.. το βιβλιο ειναι τοσο τοσο γλυκουλακι!!! χιλια μπραβο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε παιδί μου τι συμβαίνει την τελευταία εβδομάδα? Γενικά συμβαίνουν πολλά γκαντέμικα περιστατικά στην blogογειτονιά μας. Λυπάμαι πάρα πολύ Ρούλα για όλα όσα περνάς. Φαντάζομαι το σοκ και τις απώλειες. Δόξα τον Θεό είστε καλά!
    Το μίνι άλμπουμ το λάτρεψα από την πρώτη στιγμή! Αυτός ο συνδυασμός χρωμάτων είναι από τους αγαπημένους μου, όπως και οι σαγιοναρίτσες σε αυτές τις αποχρώσεις! Τι χαρτιά είναι? Φανταστικά! Μπράβο μπράβο μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΟΥΛΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ!!! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΟΥΛΙ ΚΑΛΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καπετάνιε...πάρε με μαζί!!!!!!!!!τελειο το καραβάκι μικρούλα γκλιτερένια... ακόμα και με το ελαχιστο γκλίτερ...έγραψες πάλι....
    όσο για τα υπόλοιπα Ρουλακι μου τι να πω... φτου φτου...καποιος σε γλωσσοφαγε!!! δεν εξηγείται αλλοιώς!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο!!! Από τα πιο ωραία ευχολόγια που έχω δει ποτέ!!!Συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφο το καραβάκι Ρούλα, υπεροχος συνδιασμός χρώμάτων! Περαστικά και όλα καλά από εδω και πέρα! Θετική σκέψη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι να πω..όλο τέτοια ακούς τον τελευταίο καιρό και είναι πράγματι λυπηρό..Το αυτοκίνητο φτιάχνει,εσύ να είσαι καλά!!!
    Για να πάμε σε κάτι πιο ευχάριστο,το βιβλίο ευχών είναι πραγματικά τέλειο!!!!!Το θέμα καραβάκι είναι από τα αγαπημένα μου για αγοράκι!!Και πάνω απ'όλα αυτά τα χρώματα!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. einai panemorfo!!!!!entupwsiastika!perastika sou koritsi!!!!!!!!elpizw na einai kati asimanto kai na perasei polu polu grigora!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφο Μπράβο!!!!!!Περαστικά.Να έχεις μια όμορφη Κυριακή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. elenas'fairytale
    http://followelenasfairytale.blogspot.com

    Ρουλίτσα μου πραγματικά νομίζω σε έχουν γλωσσοφάει δε γίνεται αλλιώς...εύχομαι να ήταν και το τελαυταίο.Περαστικούλια...Όσο για το ευχολόγιο μου αρέσει που κάθε ΄φορά τολμάς και κάτι διαφορετικό και το αποτέλεσμά του υπέροχο όπως πάντα...μπράβοοοο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αχ Ρούλα μου το ξέρω αυτό το συναίσθημα όταν εισβάλουν στο χώρο σου, πολύ ψυχοφθώρο...περνάει όμως και συνειδητοποιείς ότι ευτυχώς που δεν ήσουν εκεί μπροστά γιατί μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα...εσύ να είσαι καλά! Αυτό έχει σημασία!Όσο για την υγεία σου, περαστικά, σύντομα να γίνεις καλά, αυτό όμως βλέπω δε σε πτοεί καθόλου...τέλειο το καραβάκι, φοβερός συνδιασμός χρωμάτων, όπως πάντα δημιούργισες!Να είσαι καλά,φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αχ βρε Ρούλα μου άτυχη ήσουν αυτές τις μέρες! περαστικούλια! Πάντως συνεχίζεις να μας εντυπωσιάσεις με αυτήν την άκρως καλοκαιρινή και ταξιδιάρικη δημιουργία σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε,έτσι όπως μας καταντήσανε και αυτά που μας περιμένουν,είναι αλήθεια ότι συνέχεια θα ακούμε,δυστυχώς τέτοια περιστατικά!!!!!!Πριν ένα μήνα μου έκλεψαν και μένα το αμάξι μου,ευτυχώς μου πήραν μόνο τα γυαλιά μου,και πριν μια βδομάδα έκλεψαν του άντρα μου το επαγγελματικό αμάξι και η ζημιά μεγάλη!!!Άστα να πάνε Ρούλα!!!!!
    Τελοσπάντων!!!!
    Φοβερό το καραβάκι σου και πολύ ωραίο το χαρτί το εξωτερικό!!!!
    Περαστικά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Περαστικά Ρουλάκι και να τελειώνει η γκαντεμιά! Πάντως δεν το βάζεις κάτω και μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!