Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Κοιτάξτε τι βρήκα!!!

Καλημέρα σας!!!

Εχτές κάνοντας μεταμεσονύκτιες βόλτες με το αμάξι , δίπλα από ένα μπλε κάδο είδα κάτι που μου τράβηξε την προσοχή! Αλαρμ και βγήκα έξω και ιδού τι βρήκα! Ένα κουκλόσπιτο! Το κοίταξα να δω σε τι κατάσταση ήταν, το φόρτωσα στο αμάξι (είναι και αρκετά μεγάλο!!) και βουρ στο ατελιέ να το εξευρενήσω! Αμέσως η φαντασία μου άρχισε να οργιάζει! Θα γίνει πανικός!! Θα του αλλάξω τα φώτα!! χαχαχαχαχα πολύ ενθουσιάστηκα σας λέω!

Ότι ιδέες και συμβουλές ευπρόσδεκτες!! Σκέφτομαι πάντως να του βάλω άλλο ένα χώρισμα να έχει περισσότερα δωμάτιο! Τι λέτε? Μπορώ να το βάψω από πάνω ή πρέπει να τριφτεί πρώτα?


 Τα κουκλάκια θα φύγουν πάντως! χαχαχα
 Μέσα χώρος
 Και έχει και σοφίτα!


Τέλειο δεν είναι? Ανυπομονώ να τελειώσω τις δουλειές μου και να το ξεκινήσω!!

Θα τα πούμε ξανά αύριο..με ένα Βιβλίο Ευχών Καστράκι!
Φιλάκια!!

21 σχόλια:

  1. πω πω αυτό είναι τύχη! έχει προδιαγραφές να γίνει τέλειο! ένα κουκλοσπιτο είναι κάτι που θέλω κάποια στιγμή να αποκτήσω! περιμένω να το δω ανακαινισμένο! Καλή δημιουργί!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πω πω... ειναι απίστευτο!!! και είναι και φανταστικό!!!!! οχι απλως το αποτέλεσμα θα ειναι σίγουρα υπέροχο..αλλα μοναδικό!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλα ειναι δυνατον πετανε τετοια πραγματα!!! αλλα ολοι δεν εχουν φαντασια!!! καλα τι βρισκεις στα σκουπιδια δεν λεγετε...
    εγω θα του αλλαζα χρωμα και ισως να το εκανα βιβλιοθηκη για μικρα βιβλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. WOW this is so gorgeous and I cannot wait to see what you create with it.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxaxax Ρουλα! Σε βλεπω τωρα καθε βραδυ να ψαχνεις τα σκουπιδια ή ακομα χειροτερα...να το κανεις μοδα και να ψαχνουμε ολες στα σκουπιδια! Βρε λες? Αυτο παντως ειναι απο βαπτιση που μαλλον επιανε απλως χωρο και να σκεφτεις οτι αυτα κοστιζουν τουλαχιστον 150ευρω στην νονα :)
    Αντε περιμενουμε να το δουμε glitterenio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρουλάκι τελικά όποιος νύχτα περπατεί θησαυρούς παντού θα βρει... ;)
    Είναι πραγματικά κουκλίστικο!!!
    Συμφωνώ τα αρκουδάκια πρέπει να φύγουν!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλοριζικο το καινουργιο σου παιχνιδακι! Ανυπομονω να το δω ανακαινισμενο! Καλη δουλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τέλειο είναι!ανυπομονώ να δώ πως θα το φτιάξεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πωπω λάφυρα. Είμαιο σίγουρη ότι θα το κάνεις αγνώριστο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περιμένω με αγωνία την μεταμόρφωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κ α τ α π λ η κ τ ι κ ό!!!!!!!!!
    Επειδή η φαντασία σου οργιάζει...
    περιμένω να δω και το πιο απίστευτο από σένα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά δεν υπάρχει!!! Είναι τέλειο!!! Πωπω γκλίττερ που έχει να πέσει....Σίγουρα είναι κουτί απο βαπτιστικά, να το μετατρέψεις σε αποθηκευτικό χώρο για το ατελιέ σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρήγγειλες τους τονους glitter;;; Ανυπομονώ για το αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μα ποιός πετάει κάτι τέτοιο , αναρωτιέμαι ! Είναι δυνατόν;
    Σίγουρα θα το κάνεις τέλειο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΟΥΑΟΥ!!Ρουλα τελειο ειναι....τα αρκουδακια τα θελω αφου θα τα βγαλεις!!!χαχα..το σπιτακι σιγουρα θα το κανεις ....κουκλιστικο!!!οταν αποφασισεις τη χρηση του.... θα προτινουμε ιδεες!!!αν και ειμαι σιγουρη δεν θα χρειαστεις βοηθεια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα γιατί το πέταξαν;;; Που να το εκτιμήσουν αυτοί που δεν έχουν δημιουργικό μυαλό ε;; Είναι εκπληκτικό! Πω πω είμαι σίγουρη θα το κάνεις...φανταστικόοο!!! Ανυπομονώ να το δώ και εγω όπως όλοι! Νομίζω πρέπει να το τρίψεις πριν το βάψεις, αφου όπως βλέπω έχει βρωμέσει αρκετά και μπορεί να μην καθαρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ποπο τέλειο!Τελικά στα σκουπίδια μπορείς να βρεις φοβερά πράγματα για να αξιοποιήσεις!Ανυπομονώ να δω πως θα το φτιάξεις!Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είναι πραγματικά υπέροχο! Αλήθεια, σκεφτεσαι να το φτιάξεις απλά για διακοσμητικό ή να το κάνεις κάτι σαν αποθηκευτικό χώρο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανυπομονώ να το δω τελειωμενο!!Ειμαι σίγουρη πως θα το κάνεις φοβερό!!!Ενα έιναι το σίγουρο...θα κοιταω με πρισσότερη προσχή τα σκουπίδια από εδώ και μπρος!!!χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. αυτο που κλεβει την παρασταση ειναι η σοφιτα...υπεροχο,ειμαι σιγουρη πως δεν θελεις την βοηθει9α μας,εχεις ηδη φανταστει το τελειο αποτελεσμα...περιμενω να το δω...φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!