Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Friends for a life – Scrapbookers in Greece Challenge

Καλημέρα και Καλή Βδομάδα!!! Τι κάνετε?
Με αυτήν την σύνθεση θα πάρω μέρος στην πρόκληση που έβαλε η  Lisa Saunders  για το Scrapbookers In Greece στην οποία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε ακρυλικά χρώματα.
Αυτό το Layout με έχει προβληματίσει πάρα πολύ γιατί δεν μου αρέσει καθόλου. Από το πρωί σκεφτόμουν αν θα το βάλω ή οχι αλλά αποφάσισα να το βάλω για σας δείξω και τους πειραματισμούς μου!!! Δεν μου βγήκε όπως θα ήθελα, βγήκε αρκετά “σκληρό” χρωματικά για τα δικά μου γούστα αλλά δεν πειράζει..καλό είναι να δοκιμάζουμε και άλλα στυλ και τεχνικές.
Να σας πω λίγα πράγματα για τι έκανα πάνω του!!!
SDC13257
Το background με τα τριαντάφυλλα είναι χαρτοπετσέτα!!! Ναι ναι χαρτοπετσέτα!! Έτσι ξεκίνησαν όλα..πήρα μια ροζ βάση, την έβαψα με ακρυλικά σε μπορντώ-ροζ αποχρώσεις, μετά πρόσθεσα κομμάτια από την χαρτοπετσέτα μου και τα κόλλαγα με κόλλα μέχρι να καλυφθεί όλο το χαρτί. Ψέκασα και με mists!
SDC13252
Σφράγισα με μαύρο ακρυλικό και με την foam σφραγίδα της Donna Downey και ξανά σφράγισα και με stazon μαύρο στις άκρες του χαρτιού μου.
SDC13289
Στην φωτογραφία έβαλα από πάνω alchohol inks (συμβουλή Ζέφυς) για να γίνει λίγο πιο παλαιωμένη. Τα λουλούδια μου τα έφτιαξα από ύφασμα και τα έβαψα με mists και ακρυλικά!
SDC13283
SDC13281
SDC13276
Ε..και μετά έβαλα τίτλο και διάφορα διακοσμητικά μπας και το σώσω αλλά…δεν σώθηκε!! χαχαχαχα Αυτά!!
Περιμένω την γνώμη σας… Ευχαριστώ πολύ!! Φιλιά!!

19 σχόλια:

  1. Ρουλίτσα είσαι λίγο σκληρη με τον εαυτό σου. Είναι πολύ όμορφη η σύνθεσή σου και με πολύ ωραία χρώματα!!! Ευτυχώς που την ανέβασες! Κρίμα να πήγαινε χαμένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρουλακι πας καλά??????
    ειναι απίθανη... πολύ όμορφες και πολλές τεχνικες....και τα λουλουδια σου υπερπαραγωγη...
    φιλακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!!! Μου αρέσει που είναι λίγο παρακμή τα χρώματα έτσι έντονα κι έχεις παίξει ωραία με την σφραγίδα και όλες τις τεχνικές που εφάρμοσες!!! Είναι καταπληκτικό!
    Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη σύνθεση! Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια ότι έχεις εφαρμόσει πολλές τεχνικές και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί θες τη γνώμη μας αφού είσαι πεπεισμένη οτι δεν είναι καλό? Ευτυχώς που το ανέβασες γιατί εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ! Οι τεχνικές, τα λουλούδια, οι δαντέλες, τα bling που έβαλες στα κέντρα των λουλουδιών...μια χαρά είναι η σύνθεσή σου! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρουλα ειναι πολυ ομορφη..μου αρεσουν τα λουλουδια που εφτιαξες[εχω αδυναμια στα λουλουδια]!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μιλάμε για υπερπαραγωγή, όπως είπε η Ελευθερία, γενικώς!!!
    Ρούλα, πραγματικά έχεις κάνει πολλή δουλειά με τόσες τεχνικές, και δεν καταλαβαίνω ούτε κι εγώ τι δεν σου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το αποτέλεσμα μπορεί να μην σε ικανοποιεί γιατί είχες κάτι άλλο αρχικά στο μυαλό σου αλλά αυτό δε σημαίνει οτι είναι κακό!
    καλή επιτυχία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εμένα μου αρέσει...επειδή δεν είναι στα χρώματα που μας έχεις συνηθίσει δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι και κακή!!! Είναι απλά άλλο στύλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνω με ολες τις κοπελες!Φανταστικο αποτελεσμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλα όσα φιάχνεις είναι τέλεια!!!Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνεις με λίγα ωραία χαρτιά και λίγη 'χρυσόσκονη'!!!
    Congrats κοριτσάκι :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Roula are you serious??This L.O. is so original,romantic and the colours all look stunning in the photo...I think that its lovely,I don't know why you think it is not good??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρούλα μου εγώ θα διαφοροποιηθώ από τα προηγούμενα σχόλια λέγοντας σου ότι η σύνθεση είναι πολύ του γούστου μου, εκεί όμως που διαφωνώ είναι με τη φωτογραφία που διάλεξες να βάλεις...δεν ταιριάζει.. νομίζω ότι έπρεπε να επιλέξεις κάποια άλλη που να "δένει" με την σύνθεση των χρωμάτων και με το "θέμα". Συνέχισε όμως είσαι πολύ πολύ καλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καταπληκτικο L.O Ρουλιτσα!!! Φιλακια και καλο μηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Περασα βιαστικα να σου ευχηθω καλο μηνα...φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολλή δουλειά!!! Πολλές τεχνικές, πολλά υλικά!! Μπράβο!!!
    Πολλές φορές όταν έχουμε κάτι άλλο στο μυαλό μας, δεν είμαστε κ τόσο ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα, αλλά στη συγκεριμένη περίπτωση διαφωνώ!
    Καλή σου επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρούλα είναι τέλειο!!!!!!! Μπράβο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καταπληκτική σελιδα μπράβο Ρούλα !μαρεσουν τα χρωματακια και τα λουλουδακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα συμφωνήσω με τα κορίτσια...η συνθεσή σου απίστευτη,ξεχωριστή και ιδιαίτερη Ρουλάκι.Νομίζω ότι κάποιες φορές πρέπει να αφήνουμε τους άλλους να κρίνουν τη δουλειά μας...συγχαρητηρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!