Παρασκευή, 28 Μαΐου 2010

Άδεια Παρασκευή...

Καλημέρα καλημέρα!!! Τι μου κάνετε?

Δουλειές, μαθήματα, σεμινάρια, καινούργια hobby, τρεξίματα σε νοσοκομεία(και με τις 2 γιαγιάδες μου τώρα..δεν μου έφτανε η μια) με έχουν κρατήσει πίσω και γι' αυτό δεν έχω κάνει καμία ανάρτηση πάνω από 1 μήνα! Τώρα αρχίζω να ηρεμώ πάλι οπότε θα σας βάζω σιγά σιγά ότι έχω κάνει τον τελευταίο καιρό.

Ξεκινάω λοιπόν, με τον τίτλο...το έγραψα μιας και την προηγούμενη Παρασκευή ήταν το τελευταίο μάθημα μου Scrapbooking μετά από σχεδόν 3 μήνες. Είχα συνδυάσει την Παρασκευή μου με τις τρελές μαθητριούλες μου και το πόσο καλά περνάγαμε στο μάθημα και τώρα???

Τέσπα, να σας δείξω μερικές φώτο από τις μαθητριούλες μου...στο μάθημα και όχι μόνο..
Κική, Μάτα, Βίκη, Σοφία, Αλέκα, Κατερίνα, Λιάνα, Δήμητρα και Ελένη
Σας ευχαριστώ πολύ πολύ για όλα! Είσασταν το καλύτερο 1ο τμήμα που θα μπορούσα να έχω!!! Με προσέχατε, με κάνατε να γελάω και με στηρίζατε όταν δεν ήμουν καλά με το θέμα της γιαγιάς μου. Μου αλλάζατε την διάθεση μόνο με το χαμόγελο σας και την όρεξη σας για το μάθημα.

Σας αγαπώ πολύ όλες σας!!!!

2 σχόλια:

  1. Αχ, περάσαμε ωραία αλλά όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Το θέμα είναι να μην χάσουμε εντελώς επαφή. Ευτυχώς υπάρχει και το internet τουλάχιστον μέχρι την επόμενη συνάντηση μας ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όντως περάσαμε υπέροχα!!! Πρέπει να κανονίσουμε όμως να ξαναβρεθούμε πριν γεννήσει το Λιανάκι μας!!! Σύντομα κοριτσάκια!
    Όπως είπε και η φίλη Βίκυ ευτυχώς που έχουμε και το Internet.
    Φιλιά πολλά δασκάλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!