Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Καλησπέρα...

Και καλή βδομάδα να έχουμε... (αν και δεν ξεκίνησε καλά με αυτά που βλέπω στην τηλεόραση) :-(

Ας αλλάξουμε κλίμα όμως και όπως σας υποσχέθηκα εχτές θα βάλω οδηγίες για τα χιοναθρωπάκια και για το σετ Δεντράκι -Κερί.
Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε!


Για το δεντράκι θα χρειαστούμε: Ένα κώνο από φελιζόλ, "τεχνιτό" χιόνι, χρυσόσκονη, κουμπάκια σε διάφορα χρώματα και κόλλα.

Οδηγίες: Με ένα σφουγγαράκι και ταμποναριστά, βάζουμε το χιονάκι μας στον κώνο και αφού το καλύψουμε όλο, ρίχνουμε χρυσόσκονη. Μόλις στεγνώσει καλά τοποθετούμε και τα κουμπάκια όπου θέλουμε και αυτό ητανε!

Για το κεράκι θα χρειαστούμε: Ένα κερί απλό άσπρο, "τεχνιτό χιόνι", κορδέλα και διακοσμητικο αντικείμενο που θέλουμε.

Οδηγίες: Καλύπτουμε το κερί μας με το "τεχνιτό" χιόνι με το τον ίδιο τρόπο όπως και στο δεντράκι....Μόλις στεγνώσει βάζουμε τις κορδελίτσες μας και το διακοσμητικο στοιχείο μας και έτοιμο και αυτο.

Την ασημένια κορδέλα και την πιατέλα την αγόρασα απ΄το Jumbo. Τους κώνους και το χίονι από το Paco Art Center.




Για τα χιοναθρωπάκια θα χρειαστούμε: Γυάλινα δοχεία ή μπουκαλάκια, μπάλες από φελιζόλ, "τεχιτό" χίονι, χρυσόσκονες , διάφορα διακομητικα (κουμπάκια , pon-pon) και κόλλα σιλικόνης.
Οδηγίες: Καταρχήν, με το χιονάκι μας και με τον ιδιο τρόπο φτιαχνουμε τις μπαλίτσες μας οι οποίες θα ειναι το κεφάλι των χιοναθρωπών μας. Μόλις στεγνώσει με ενα μαρκαδοράκι φτιαχνουμε μάτια - μύτη και στόμα ή ακόμα μπορούμε να βάλουμε και διαφορα 3D αντικείμενα για ποιο όμορφο αποτέλεσμα. Φτιάχνουμε ένα καπελάκι από χαρτί και με την σιλικόνη το κολλάμε πάνω στην μπάλα και ρίχνουμε χρυσόσκονη! Για τα δοχεία μας τώρα.. Εγώ χρησιμοποίησα δοχεία από μπαχαρικά (τα δικά μου τα πήρα από το jumbo) , έβγαλα το καπάκι και στην πάνω μεριά (εκεί που κουμπώνει το καπάκι) βάζουμε κορδελίτσες για κασκόλ καιΤοποθετούμε κουμπάκια κατα μήκος του δοχείου. Εγώ μέσα έριξα χρυσόσκονες και διάφορες μπαλίτσες...Εσείς μπορειτε να βάλετε μέσα καραμελίτσες ..σοκολατακια ή ότι άλλο θέλετε..


Για το δεντράκι θα χρειαστούμε: Κώνο από φελιζόλ, μαλλί πλεξίματος, pon pon για κορυφή και καρφίτσες ή κολλα για στερέωμα.
Οδηγίες: Ξεκινώντας από πάνω και στερεώνοντας την ακρη με καρφίτσα ή κολλα γυρνάμε συνεχώς το μαλλί πλεξίματος γυρω από τον κώνο μέχρι να καλυφθεί τελείως. Μπορούμε να στολίσουμε το δεντράκι και με κουμπάκια ή διάφορα διακοσμητικα.


Άντε και καλή επιτυχία.. Όποιος φτιάξει κάτι απ' τα παραπάνω μπορεί να μου το στείλει σε μαιλ να το δημοσιεύσουμε εδώ... Για οτιδήποτε απορίες θέλετε...ρωτήστε...

3 σχόλια:

  1. how can you write a so cool blog,i am watting your new post in the future!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Content rich, so give me some inspiration, I like this blog! I will introduce my friends to come and see!Personalized signatures:本地棋牌游戏,本地方言游戏,本地视频游戏尽在pkzhu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Although we have differences in culture, but do not want is that this view is the same and I like that!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!