Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Ζω, Υπάρχω και Δημιουργώ...

Αυτός είναι ο τίτλος του βίντεο που δημοσιεύτηκε σημερα στο youtube με τις δημιουργίες 40 καλλιτεχνών από το http://www.hobby.gr/. Την ιδέα και την υλοποίηση την ανέλαβε το μέλος D.J.M (Δημήτρης) και τον ευχαριστούμε όλα τα μέλη για την εξαιρετική δουλεία που έκανε! Ο τίτλος του βίντεο βγήκε έπειτα από ψηφοφορία ανάμεσα σε άλλους 5 τίτλους και ήταν ιδέα του μέλους Kelly34.

Οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν ήταν: Anastasiaadam,Angbo, Archaggelos, Athanasia, Athanasios, Bead, Bebebo, D.J.M, Denia, Deppy11, Des, Efipoliti, Eirs, Elenasa, Eleni, Eleni56, Eleninikos, Elli3, Flora, Fofi, Irini,Katerina_mx, Kelly34, Keti, Kyknos, Mancy, Naya, Nektaria, Pantou, Pinelopi, Sifnos2003, Stauroula1, Tolis, Toula, Vmant, Xristina, Άννα Θάσος, Ντέμι και Σίσσυ. Α! Και εγώ.. Roula14.

Απολαύστε το...

7 σχόλια:

  1. ρουλα σ ευχαριστουμε πολυ και μεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. D.J.M
    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
    KAI ΣΥ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι όλα φανταστικά!!! Έχω πάθει κάτι τώρα... αισθάνομαι ότι πρέπει "όπως και δήποτε" να δω κι εσένα από κοντά. Να ξέρεις ότι την επόμενη φορά που θα έρθω προς τα πάνω θα έχω πρώτα επικοινωνήσει ωστέ να είναι πιο οργανωμένο...
    Συνέχισε να μας εντυπωσιάζεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι Χρύσα μου θα μιλήσουμε...

    Ευχαριστώ πολύυυυυυυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρούλα καλημέρα και καλως σε βρίσκω!
    Δεν μπορω να δω τα κείμενα απο το μπλογκ σου καθόλου.Δεν ξέρω αν φταίει κάποιο tablete που εχει η σελίδα σου η το background αλλα ουτε κι αυτο το βλέπω.
    Επειδη ομως καταλαβα οτι ασχολείσαι με κατασκευές και σου αρέσει η δημιουργία σε βάζω στο ΚΑΡΟΥΣΕΛ δημιουργων Faraona arts and crafts-Gallery
    Eλα να μας δεις ειμαστε μεγάλη παρέα!

    kαλη σου ημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ευχαριστώ πολύ!